субота, 3. август 2013.

single speed planovi

  Dugo nisam pisao i sada napokon imam malo vremena da napišem koju reč šta će single speed raditi pred kraj sezone.
  Ukoliko ste pratili naše postove na Facebook-u na singlespeedcustom mogli ste videti gomilu slika biciklica koje smo odradili. Jedan bicikli sredili i sada od starog izgleda kao nov. U pitanju je drumski bicikl sa šest brzina. Od starih delova zadržali smo ram, sedište korman i po koju sitnicu kao i zadnji točak, dok su ostali delovi zamenjeni lepšim, novim ili delovima koji su dobri kao novi. Na bicikli smo stavili shimanov monoblok umesto thompson solja, tako što je ubačena čaura sa engleskim navojem u ležište postojeće thompson osovine. A evo i slike na kojoj se vidi ubačena čaura u ležište.

 i još koja slika zelenka kako ga zovemo u single speed custom-u


Dalje što je bitno u našem radu jeste da smo završili dva single speed bicikla. Jedan u više vintage stilu sa starim macarri i 3ttt delovima. Dok drugi predstavlja spoj starog rama sa modernim kolornim rešenjima i savremenim delovima kakvi su A-head vile, kočnice za trkačke drumske bicikle i još svašta.
   U nastavku par slika oba bicikla. 



i u nastavku par slika našeg modernijeg modela


 U nastavku godine planiramo da izradimo postolje za izradu ramova bicikala, tako da verovatno od sledeće sezone pokrenemo i našu proizvodnju i liniju unikatnih ramova. Za početak planiramo da radimo isključivo ramove od gvožđa a nedugo zatim pokrenućemo i proizvodnju ramova od aluminijuma. Tako da će te moći od sledeće sezone da naručujete ramove koji će biti pravljeni po vama i koji će vam superiška odgovarati :)
    To su neki planovi za skoriju budućnost, ako vam se sviđa ovo što radimo lajkujte našu facebook stranicu i uživajte u našim sledećim projektima. Do skorog pisanja srdačan pozdrav iz Single Speed Custom-a.

Нема коментара:

Постави коментар